Kies uw abonnement

Sim Only van Lebara

Flexibel, voordelig en betrouwbaar, dat is Sim Only van Lebara. Bij al onze Sim Only abonnementen kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract, dan zit je dus nergens aan vast. Verder biedt Sim Only van Lebara scherpe tarieven in binnen- en buitenland. En dit allemaal op het betrouwbare 4G netwerk van KPN.

Ook nummerbehoud regelen wij gratis voor je.

Bel je veel internationaal?

Voor maar €5 extra per maand bel en sms je onbeperkt vanuit Nederland naar alle landen in de EU. En daarnaast ook naar 17 andere landen zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada, Marokko en Turkije.

Wat is een Sim Only abonnement?

Met Sim Only betaal je alleen je bel-, internet- en smskosten en niet voor de afbetaling van je (nieuwe) telefoon. Hierdoor is Sim Only stukken voordeliger dan een abonnement met nieuw toestel. Dus, heb je nog een prima werkende telefoon en wil je besparen op je abonnementskosten? Kies dan voor een van onze Sim Only aanbiedingen.

Sim Only versus prepaid

Met Sim Only heb je geen omkijken naar opwaarderen, maar je blijft flexibel met een maandelijks opzegbaar abonnement. Bovendien bel en sms je met onze Sim Only abonnementen onbeperkt binnen Nederland en in landen binnen de EU. Ook bepaal je zelf hoeveel data je wilt gebruiken, er zijn databundels van 2GB, 5GB, 7GB of met 10GB data.