Uitleg

Wij zijn Lebara

Al twintig jaar staat Lebara voor voordeel en vrijheid. Voor kansen zien en kansen pakken, voor iedereen die daar voor openstaat. Dat komt naar voren in ons Prepaid én Sim Only aanbod. Tegen scherpe tarieven op het beste netwerk (KPN).

Twintig jaar geleden maakten de drie oprichters van Lebara mee hoe duur het was om in contact te blijven met hun vrienden en familie in het buitenland. Dat moest anders. Hun doel: ervoor zorgen dat iedereen voordelig naar huis kan bellen. Altijd en overal. Of je nou belt vanuit Maastricht naar Hongkong of andersom. Want aan vrijheid en verbinding hoeft helemaal geen duur prijskaartje te hangen.

 

Twintig jaar voordeel en vrijheid

Inmiddels staat Lebara al twintig jaar voor voordeel en vrijheid voor iedereen. Het is simpel: je bent gelukkiger als je vrij bent om je eigen keuzes te maken. Als je kwaliteit krijgt voor de beste prijs, en nooit teveel betaalt voor wat je nodig hebt. Zo wordt het leven leuker, makkelijker én voordeliger.

 

Kies voor vrijheid

Lebara geeft je vrijheid. Voor heel veel of juist weinig tegoed en data. Voor voordelig bellen naar de andere kant van de wereld of juist alleen binnen Nederland. En voor de flexibiliteit van Prepaid of de zekerheid van Sim Only van 24 maanden. Liever iedere maand opzeggen? Ook dat is geen probleem.