Kies uw model 

iPad pro 12.9 inch 2018

iPad pro 11 inch 2018

iPad 2018

iPad pro 12.9 inch 2017

iPad pro 12.9 inch

iPad pro 10.5 inch

iPad 2017 9.7 inch

iPad Air 2

iPad Air

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad 4 mini

iPad 3 mini

iPad mini 2

iPad mini

Waarom Apple iPad reparaties bij GSM Repair Service?

iPad scherm kapot, waterschade, of laad je batterij niet meer op? Bij GSM Repair Service kan u terecht voor iPad reparaties in Veenendaal en omgeving. Moet er een onderdeel van uw Apple iPad worden gerepareerd of vervangen? Wij geven u direct een prijsindicatie en vervangen het onderdeel ter plaatse. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van Apple iPad reparaties. Onze monteurs van GSM Repair Service Veenendaal ondergaan ESD-veilig trainingen en zijn ze in het bezit van een certificaat als bewijs van kennis en kunde.

Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggebracht!

GSM Repair Service Veenendaal gebruikt alleen hoog kwaliteit onderdelen om uw apparaat te repareren, die afkomstig zijn van fabrikanten die de hoogste beschikbare functionaliteit op markt bieden. 

Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst getest en vervolgens wordt er een reparatie bon inclusief BTW voor u samengesteld. U kan terecht bij onze winkel in Veenendaal. Wij snappen dat uw iPad belangrijk voor u is en dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van een optimaal werkende iPad, daarom staan wij bekend om onze uitstekende service! Uw iPad kan binnen 60 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Veenendaal, kunt u uw iPad dan weer ophalen! Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie!

Apple iPad reparaties met garantie

Wanneer uw iPad gerepareerd moet worden wilt u natuurlijk dat deze reparaties uitgevoerd wordt door specialisten die beschikken over de juiste kennis. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben een bredere kennis dan alleen het vervangen van een iPad scherm.

GSM Repair Service Veenendaal staat volledig achter de reparaties en geeft 12 maanden garantie op originele onderdelen vanaf de datum van reparatie.

Wij vragen geen kosten als u Apple iPad niet gemaakt kan worden.

GSM Repair Service Veenendaal werkt met vaste prijzen, zodat u achteraf niet voor verassing komt te staan. Onze prijs garantie zorgt ervoor dat we altijd de beste prijs bieden aan onze klanten.

Afspraak maken voor Apple iPad reparaties in Veenendaal

Wilt u een afspraak maken voor het laten repareren van uw iPad? Een afspraak maken kan eenvoudig op onze website of kom langs in onze winkel wanneer het u uitkomt.

Wij zorgen er altijd voor een snelle service. In de meeste gevallen kunnen wij dezelfde dag nog de reparaties uitvoeren, zodat u uw iPad niet langer dan 24 uur hoeft te missen.

Meer over de iPad

Het is een van de meest populaire iPads en daarom is de kans op schade dan ook groter. Om die reden zijn wij specialist in iPad reparaties. Soms denken mensen dat ze zelf aan de slag kunnen om het scherm te vervangen. Wij adviseren u om dit niet te doen. In het verleden zijn er al iPad ontploft. Bovendien is het een complex iPad dat uit onderdelen bestaat van meerdere toeleveranciers. Kiest u voor onze reparatie, dan maken wij uw iPad weer netjes in orde.