DHL Parcel Veenendaal

VERSTUREN VAN A TOT Z

Wat je ook verstuurt, je wilt dat jouw pakket veilig aankomt. Binnen Nederland, of wereldwijd. DHL zorgt daarvoor.

Stel je hebt iets online verkocht – babykleertjes, je oude telefoon of boeken – dan zorgen wij dat het er komt. Is je tante in Brazilië jarig en wil je haar een cadeau sturen? Pakken we op. Moet je een belangrijk document, zoals een paspoort of diploma, versturen naar het buitenland? Of die vergeten sleutelbos? Ook dat kan.

VERSTUUR ZOALS JIJ HET WIL

Heeft je zending geen haast? Profiteer dan van onze scherpste tarieven. Extra opties – zoals een handtekening van de ontvanger – voeg je toe naar keuze. Moet jouw pakket morgen vóór 12 uur in Engeland zijn, overmorgen in de Verenigde Staten of binnen 4 dagen aan de andere kant van de wereld? Kies dan onze snelle service. Dit is altijd met handtekening van de ontvanger en inclusief een gratis DHL verpakking.

DHL SERVICEPOINT

Bij een DHL ServicePoint kun je makkelijk je online bestellingen afhalen en retour sturen. Ook geef je hier pakketten af die je zelf wilt versturen.

DHL. Logistiek verbindt u met de wereld.

Toen Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn DHL oprichtten in 1969 wisten ze nog niet dat ze een revolutie teweeg zouden brengen in de wereld van de logistiek. DHL is vandaag de dag ‘s werelds grootste logistieke bedrijf. Wij zijn een internationaal team van 380.00 professionals in meer dan 220 landen en regio’s, allemaal met een passie voor logistiek, om uw bedrijf te laten groeien, en nieuwe markten te bereiken.

EEN GESCHIEDENIS VAN INNOVATIE

DHL heeft altijd de wereld van de logistiek vormgegeven en vereenvoudigd, en er een revolutie in teweeggebracht. Van het bedenken van de internationale luchtexpress-sector tot het uitgroeien tot het meest toonaangevende logistiekbedrijf ter wereld: we zijn denkers, doeners en pioniers die voortdurend de grens van wat mogelijk is tarten. En nu willen we de ultieme grens over: leveren naar de maan.