Uitleg

SIM ONLY ABONNEMENT AFSLUITEN

Budget Mobiel is onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim-only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs.

Heb je een mobiele telefoon die nog wel een ronde meekan? Stap dan over op één van onze abonnementen en bespaar direct! Niet alleen op je abonnementskosten, maar ook omdat je geen maandelijkse kosten meer hebt voor het afbetalen van je telefoon. Werkt Gewoon 😉

OVERSTAPPEN MET NUMMERBEHOUD

Werkt gewoon bij je Sim-Only abonnement

Overstappen naar Budget Mobiel? Dat kan vaak al vanaf 4 maanden voordat je huidige contract afloopt. Mét behoud van je mobiele nummer. Maak je gebruik van een prepaid simkaart? Dan kan overstappen zelfs vaak al binnen 3 werkdagen. En ook dan zonder je telefoonnummer te verliezen! Wij regelen de overstap voor je. Daar heb je geen omkijken naar.

ONDER BEWIND?

Bij Budget Mobiel geen krediet check

Sta je onder bewind en heb je interesse in een Sim-Only abonnement zonder krediet check? Kies voor Budget Mobiel Onbeperkt of Basis. Dan ga je nooit meer buiten je bundel. Betaal direct vooraf je eerste maand verbruik en ga direct van start met je abonnement. Bij onze abonnementen is er de keuze uit een maandelijks opzegbare óf 1- of 2-jarige abonnementsvariant. Interesse? Vraag je bewindvoerder de aanmelding bij Budget Mobiel te doen. We hebben hiervoor een speciale aanmeldingsprocedure, eenvoudig en snel.